viernes, 10 de marzo de 2017

PROJECTE: ESTUDI INFOGRÀFIC

PROJECTE: ESTUDI INFOGRÀFIC

La proposta a realitzar, era la de crear un estudi d'infografia que tingués 4 llocs de treball per als quatre socis ( principal demanda). La solució obtinguda va sorgir del concepte de crear espais de treballs individuals que a la vegada forméssin un conjunt en si, d'aquesta manera es van crear 4 cubs individuals però que al tenir cobertura de vidre seguien formant part d'un tot o del conjunt del local.

La propuesta a realizar, era la de crear un estudio de infografía que tuviese 4 espacios de trabajo para los 4 socios de la empresa ( principal demanda). La solución obtenida surgió del concepto de crear espacios de trabajo individuales a la vez que formaran parte de todo un conjunto, por ese motivo se crearon 4 cubos como espacios de trabajo individual pero que al estar forrados con paredes de cristal comunicaban directamente con el conjunto del local y formaban parte de él.

lunes, 6 de marzo de 2017

CURRICULUM

CURRICULUM


Con la tecnología de Blogger.

Com molta gent que em coneix sap, m'encanta anar amb moto per carreteres perdudes pel mig de les muntanyes i anar fent fotos de tot allò que hi vaig trobant.