martes, 26 de mayo de 2009


* prova de càmera abans de carrera

Aquest any he realitzat les imatges de fons que sortien per totes les pantalles del circuit de catalunya durant el "GRAN PREMI D'ESPANYA DE FORMULA 1 2009". Aquests fons de pantalla servien per insertar missatges dirigits a tots els espectadors. A part de realitazr la fotografia que serviria de fons, i juntament amb l'enginyer de l'empresa "Dani" vem dissenyar i programar els marcadors que sortirien per les pantalles durant tot el transcurs de la cursa de Fórmula 1. Aquesta última tasca ens va deixar molt contents a tots ja que a diferència d'altres anys, ni la FIA ni el la direcció del Circuit de Catalunya en ho ha fet retirar de pantalla, la qual cosa vol dir que en van quedar prou contents.

*Foto de la pantalla gegant amb la meva fotografia de fons


* Fotografia d'una pantalla amb el marcador de temps

Propera cita durant el transcurs del gran premi de MotoGp

fons projecció "INSTITUTO ALCON"

fons projecció "INSTITUTO ALCON"




Propostes per a projectar en una pantalla de gran format durant l'acte que "L'INSTITUTO ALCON" va realitzar a San Sebastian el dijous 21 de maig

Con la tecnología de Blogger.

Com molta gent que em coneix sap, m'encanta anar amb moto per carreteres perdudes pel mig de les muntanyes i anar fent fotos de tot allò que hi vaig trobant.